IDEAL PRAKTIJK-promotiecode


Ontdek regelmatig op deze pagina nieuwe promotiecodes met variërende, verrassende en leuke cadeaus.

Set van Guy de Vintal : De agenda voor 2019 + het adresboekje + de balpen

De Set van Guy de Vintal : De agenda voor 2019 + het adresboekje + de balpen GRATIS voor u bij uw bestelling*. Agenda, adresboekje, balpen… Guy de Vintal heeft van deze drie voorwerpen een luxeset gemaakt die al vlug onmisbaar zal worden. Het geeft het gevoel dat het louter en alleen werd ontworpen om uw afspraken en telefoonnummers nog waardevoller te maken. Dit setje biedt heel wat slimme en verfijnde oplossingen om uw projecten te organiseren, uw prioriteiten te bepalen of alles te noteren wat voor u van belang is. Stop het in uw handtas : het smeekt erom u leuke vooruitzichten te mogen bieden!

Agenda 2019 :
Wanneer een nieuw jaar aanbreekt, rijgen 52 weken in een mensenleven zich aan elkaar met mooie momenten en de kleine dingen van het dagelijkse leven zonder daarbij datgene te vergeten dat ons na aan het hart ligt. Er zijn heel wat gebeurtenissen die we moeten plannen om ze te kunnen bijwonen. Deze agenda verzamelt met een minimum aan plaats alles wat u elke dag weer nodig hebt… Het is een rijke bron aan informatie met zorg vervaardigd met maar één doel voor ogen : doeltreffend én gebruiksvriendelijk zijn. Door de stijve map, de mooie gesp en het ideale formaat mag hij er echt zijn; en hij zal als geroepen komen om belangrijke data (zoals verjaardagen), vergaderingen, verplaatsingen enz. in goede banen te leiden...
Het adresboekje :
Niets is zo handig als een goed adresboekje om een kopie van uw contactpersonen op papier te bewaren, zodat u ze altijd binnen handbereik hebt. Maar u kunt er uiteraard ook alle informatie, woorden, ideeën of gegevens in alfabetische volgorde in bewaren. Guy de Vintal heeft er bovendien een even mooi voorwerp van gemaakt als de agenda voor 2019… Op kantoor, op school en thuis zal hij zich tot waardevolle hulp ontpoppen, zeker wanneer u geen fan bent van elektronische toestanden.

De bijpassende balpen :
Deze prachtige balpen staat volledig in het teken van het schrift als één grote uitnodiging om de geneugten van handgeschreven tekst weer te ontdekken, maar biedt bovendien ook een functie die ondertussen onmisbaar is geworden. Achter het lipje van uw agenda of adresboekje zal het een waardige deelgenoot aan de belangrijke hoofdstukken in uw leven zijn. De stylus zal dan weer wel bijzonder in de smaak vallen bij de liefhebbers van een Smartphone. Dit vernuftige ding maakt de handelingen die u zo vaak moet uitvoeren, stukken makkelijker en ook prettiger.

* Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 6.

Geschenkcode van de maand: F6WB

Ontdek het aanbod van de maand!

De zingende kerstman

De kerstman GRATIS bij uw bestelling.

Geschenkcode: P0WB


Het Luxehorloge Pierre CARDIN® kleur Wit

Het Luxehorloge Pierre CARDIN® kleur Wit of Zwart AANGEBODEN bij elke bestelling*. Overacteren hoeft niet met dit stralende horloge met stras ... Van de eerste seconde verovert het met magistrale grootsheid een plaats in uw hart. Dit toonbeeld van schoonheid en precisie combineert kunst en materie in een uiterst verfijnd evenwicht. Enerzijds ervaren we een verlangen naar eenvoud die alleen ruimte laat voor de schoonheid van het ogenblik: de lijnen zijn even zuiver als vrouwelijk; het metaal is zo gepolijst dat het er fluweelzacht uitziet. Anderzijds gaat er een zekere gesofistikeerde weelderigheid van uit en het lijkt wel of de wijzers en stras met elkaar communiceren in een eindeloos ballet, geaccentueerd door een prachtige, goudbruine weerschijn. Met deze schitterende interpretatie voert Pierre Cardin ons nogmaals mee naar de hoogste toppen en blijft hij de wereld mooier maken.

Kenmerken van de Luxehorloge :
- Horloge Pierre CARDIN®
- Witte of Zwarte armband
- Horlogekastje van een verchroomde legering
- diameter : 38 mm
- Drie wijzers en metalen cijfers in reliëf
- Hoofdwijzerplaat + 3 extra wijzerplaatjes
- Horlogering ingezet met stras
- Armband met twee passants, getooid met sierstiksel
- Kroon met inkepingen

* Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 6.

Geschenkcode: E6WB


De Plaid HogeNoorden

De Plaid HogeNoorden GRATIS bij uw bestelling*. Dit seizoen ervaren we meer dan anders het verlangen om ons thuis in een intieme cocon te nestelen. Dat is het goede moment om te genieten van de weldaden van uw plaid Hoge Noorden. Sluit uw ogen en laat u meevoeren ... Zijn Scandinavische ziel schept een vredige atmosfeer. Zalig zachte dikte, onberispelijke afwerking, duurzame degelijkheid, ... Uw plaid heeft karakter en straalt de authenticiteit uit die eigen is aan uitstekende handwerksnijverheid. Bij het idee alleen al dat u hem om uw schouders kunt hangen, voelt u zijn warmte ... en u laat zijn nuances maar al te graag tot hun recht komen. Succes verzekerd! Gewoon genieten! Hij is meer dan groot genoeg om u helemaal in te wikkelen en u de milde warmte te schenken die u van hem verwacht; maar u kunt hem ook over een zitbank hangen en zo uw leefruimte een nieuw perspectief geven. Welbehagen, comfort en raffinement verzekerd!

Kenmerken van de Plaid HogeNoorden :
- 100% fluweelzacht aanvoelen & Fleece Warmte
- Afmetingen: 110 x 150 cm
- Vriendelijke tonen: grijs, rood en wit
- Feeënmotieven: herten, harten, vlokken ...

* Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 6.

Geschenkcode: D6WB


FM/AM-Radio Scientec design®

De FM/AM-Radio Scientec design® GRATIS bij uw bestelling*. Dit model, het summum van de vernieuwing, geeft de criteria van het genre een compleet nieuwe betekenis. Als u geen fan bent van de radio, dan geeft hij u zin om het toch te worden; als u tot de absolute fans behoort, laat hij u zien, en vooral horen, wat het echt betekent om uw favoriete station met één druk op een knop te selecteren, om grootse tijden te beleven zonder storingen en om naar een liedje te luisteren dat door een diepe klankrijkheid wordt gedragen. Deze radio combineert het beste van de hightech met een fijn afgewerkte behuizing, zodat u optimaal van de FMkwaliteit kunt genieten: meer hebt u niet nodig om van uw favoriete uitzendingen pure ontspanningsmomenten te maken. Mis deze kans vooral niet!

Kenmerken van de FM/AM-Radio :
- Getekend Scientec Design®
- Uw radio heeft een lcd-scherm waarop u de tijd kunt aflezen, en hij kan ook als wekker dienstdoen. Hij is een toonbeeld van moderniteit en maakt dat u altijd op de hoogte bent.
- Eenvoudig in te stellen, neemt weinig ruimte in ... Dit leuke stuk elektronica is sowieso de ideale compagnon op elk moment van de dag.
- Van 87,5 tot 108 MHz speurt uw radio nauwkeurig alle frequenties op zodat u uw programma's kunt volgen waar en wanneer u dat wil, overdag of 's nachts.

* Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde.

Geschenkcode: C6WB


  • Kies uw land: