IDEAL PRAKTIJK verwent U!


Vandaag telt IDEAL PRAKTIJK een massa trouwe klanten. Iedere maand kunt u genieten van de nieuwe ideeën en de handige producten die wij u voorstellen.
Vergeet niet uw geschenkcode door te geven in het winkelmandje om van deze actie te profiteren!

Geschenkcode van de maand: H6WB

GESCHENK BIJ UW BESTELLING

Geweldige pannenkoekenpan + houten spatel

Ref. 1717917

Geweldige pannenkoekenpan + houten spatel GRATIS bij uw bestelling*. Als keukenprins(es) weet u het beter dan wie ook: de bereiding van een heerlijke pannenkoek hangt van maar twee dingen af. Het ene is uw geheime recept, het andere de koekenpan waarmee u hem klaarmaakt. Met de pan die IDEAL Praktijk speciaal voor Maria-Lichtmis (en voor u) heeft geselecteerd, hebt u een hulpmiddel in handen waarmee uw baktalent volledig tot zijn recht komt. Licht en goed in balans is het dé pannenkoekenpan bij uitstek, een perfect keukengerei om flensjes, crêpes en pannenkoeken prachtig goudbruin te bakken. Voor een pannenkoekenfeest waar groot en klein blij van wordt! Mis ze dus niet!

Voordelen van de pannenkoekenpan:
- De vlakke, niet vervormende bodem zorgt voor maximaal contact met de kookplaat: de temperatuurstijging verloopt snel en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld.
- Keramische antiaanbaklaag
- Geschikt voor alle warmtebronnen: Inductie, Vitrokeramisch, Elektrisch, Gas en Halogeen
- De steel is van bakeliet, dat bekend staat om zijn isolerende kwaliteiten, en kan worden verwijderd zodat de pan minder ruimte inneemt
- De spatel helpt om pannenkoeken te draaien, op te stapelen of ze voorzichtig op een bord te leggen
- De lage randen maken het gemakkelijker om pannenkoeken in de lucht te laten draaien

Recept Pannenkoekentaart:
- Pannenkoekenbeslag: 1 snufje zout, 400 g suiker, 2 liter melk, 6 eieren, 1 kg bloem.
- Voor de taart: 500 g kwark, 1 pot jam naar keuze.
- Stap 1: Schenk de bloem en suiker in een kom en maak een kuiltje. Voeg de eieren en het zout toe. Voeg geleidelijk de melk toe tot er een dik, glad beslag ontstaat. Bak ongeveer 50 dunne pannenkoeken.
- Stap 2: Leg 2 pannenkoeken op een schaal. Besmeer de bovenste pannenkoek met jam en leg er een andere pannenkoek op. Besmeer deze met kwark en leg er een volgende pannenkoek op. Besmeer deze weer met jam en ga zo verder tot alle pannenkoeken op zijn. Eindig met 2 pannenkoeken.
- Eet smakelijk!

Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 6.

ANDERE GESCHENKEN

2e Extra aanbieding

Set van 3 bewaardozen

Ref. 1478916

Set van 3 bewaardozen GRATIS als dank voor uw bestelling van €49 of meer*. Of u nu etenswaren hebt die u vers wilt houden, een picknick organiseert of iets lekkers wilt bewaren tot de volgende gelegenheid … Slimme bewaarbakjes zijn altijd welkom in de keuken. Mis deze 3 bewaardozen dus niet! Ze zijn gemakkelijk op te bergen, heel effectief in het gebruik en beschikken over hermetische deksels. Kortom, ze voldoen aan al uw verwachtingen en zijn ook nog heel fijn en stevig. In de kast of in de koelkast waken zij met klasse over de voedingswaren die u erin stopt, zodat alle aroma's bewaard blijven!
Kenmerken Set van 3 bewaardozen
- Ze passen in elkaar, net zoals matroesjka's ; De deksels passen perfect op de rand van de dozen, die daardoor volledig hermetisch zijn. Ideal om voedingswaren, én hun smaak, voor langere tijd te bewaren.
- Doordat ze stevig en niet-poreus zijn, kunt u er echt veel ingrediënten in bewaren: vloeistoffen, groenten vers van de markt, bulkwaren van bij de kruidenier, ...
- In deze doorzichtige dozen kunt u de inhoud in één oogopslag zien en u vindt ook meteen wat u zoekt.

Containers met 3 bewaardozen :
- 400 ml : 13.5 x 9 x 4 cm
- 900 ml : 18 x 12 x 6 cm
- 2 l : 23 x 15.5 x 8 cm

Andere extra aanbieding

Ik ontvang een extra geschenk bij een bestelling vanaf € 49.00

  • Kies uw land: