IDEAL PRAKTIJK verwent U!


Vandaag telt IDEAL PRAKTIJK een massa trouwe klanten. Iedere maand kunt u genieten van de nieuwe ideeën en de handige producten die wij u voorstellen.
Vergeet niet uw geschenkcode door te geven in het winkelmandje om van deze actie te profiteren!

Geschenkcode van de maand: T5WB

GESCHENK BIJ UW BESTELLING

Strashorloge van Charles Laurent® Wit of Zwart

Ref. 1318914

Het Strashorloge van Charles Laurent® Wit of Zwart GRATIS Bij uw bestelling*. Sober en voortreffelijk bandje, fonkelende ring met stras... Net als een tiara is dit prachtige horloge er helemaal klaar voor om te schitteren rond uw pols om uw persoonlijke verhaal - seconde na seconde - alle luister bij te zetten die het verdient. Ook met dit juweel tast Charles Laurent de grenzen van het haalbare af om de wereld een stukje mooier te maken. En uit het verleggen van deze grenzen spruit een bijzondere verfijning voort: de stijl ademt een uitzonderlijk karakter uit en verschaft de absolute zekerheid dat u altijd met uw tijd meegaat. Enkele ogenblikken volstaan om te beseffen dat dit horloge een rasecht luxevoorwerp is met een hele rist geraffineerde elementen van uitzonderlijke kwaliteit, een unieke schoonheid en uiteraard net dat tikje onpeilbaar om ze onweerstaanbaar te maken. Het is met andere woorden een kunstwerkje op zich…

Kenmerken van het Strashorloge Charles Laurent® :
- Kleur : Wit of Zwart
- De wijzerplaat wijdt zijn oogstrelende contouren aan cijfers die mooi in het rond en harmonieus opgesteld staan. De leesbaarheid kan alleen maar perfect zijn!
- Het opwindmechanisme is eenvoudig te bedienen. Hij trekt deze perfectie over de volledige lijn van uw horloge voort, wat resulteert in het ideale evenwicht.
- En de kwartsbeweging met topprecisie maakt dit kleine wonder helemaal af om het te vereeuwigen.

* Afhankelijk van de beschikbare voorraad. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 6.

ANDERE GESCHENKEN

2e Extra aanbieding

Agenda voor 2018 van Charles Laurent®

Ref. 1359918

De Agenda voor 2018 van Charles Laurent® GRATIS bij elke bestelling van € 49 en meer*. Het staat als een paal boven water: een AGENDA is het middel bij uitstek om je tijd tot in de puntjes te beheren, afspraken te plannen, notities te nemen en van dienst te zijn op belangrijke gebeurtenissen. En hij gaat een alsmaar belangrijkere rol spelen naarmate het tempo van de hedendaagse wereld pijlsnel toeneemt en het dagelijkse ritme voortdurend overhoop wordt gehaald.


Met zijn stijve kaft en het ideale formaat is hij echt perfect wanneer u hem neerlegt op uw bureau om er makkelijk iets in te noteren. Een extra 'extraatje' voor dit voorwerp dat u echt zal bekoren.


Deze persoonlijke agenda voor 2018 is bijzonder aangenaam om te raadplegen, uitzonderlijk compleet en tot in de puntjes afwerkt, zodat hij steeds beantwoordt aan uw hoge eisen. Hij helpt u alles te plannen in uw dagelijkse en sociale leven...

Andere extra aanbieding

Ik ontvang een extra geschenk bij een bestelling vanaf € 49.00

  • Kies uw land: