IDEAL PRAKTIJK verwent U!


Vandaag telt IDEAL PRAKTIJK een massa trouwe klanten. Iedere maand kunt u genieten van de nieuwe ideeën en de handige producten die wij u voorstellen.
Vergeet niet uw geschenkcode door te geven in het winkelmandje om van deze actie te profiteren!

Geschenkcode van de maand: X5WB

GESCHENK BIJ UW BESTELLING

Callisto®-tas kleur Poederroze of Camel

Ref. 1445915

De Callisto®-tas kleur poederroze of Camel GRATIS bij uw bestelling*. Sommige modeaccessoires zijn als een open boek en onthullen de persoonlijkheid van degenen die ze dragen. Ze schetsen iemands reële beeld en weerspiegelen zijn natuurlijke klasse. Daarom moeten ze een zekere charme bezitten en bewondering uitlokken. De Callisto® is zo'n accessoire. Zijn warme kleuren geven hem zijn kracht, zijn soepele lijnen getuigen van een verregaande harmonie. Dit is dé handtas bij uitstek, de tas die aanzet om te genieten van het leven, elke dag en elk seizoen opnieuw. Doordat hij het midden houdt tussen discrete luxe en vernuftige details, is hij dé referentie van het ogenblik. Grijp er niet naast! Als u hem over uw schouder hangt, fluistert hij u misschien wel het geheim van het succes in! Of hij nodigt u uit om intens te leven ... onvergetelijke momenten te beleven.

Kenmerken van het Callisto®-tas
- Kleur : Poederroze of Camel
- Handtekening Charles LAURENT
- Aan de uiteinden zit een drukknop, waarmee u de vorm van uw handtasgroter of kleiner kunt maken.
- Uw handtas heeft één groot middenvak waarin u al uw spullen kunt opbergen. Dankzij de ritssluiting zitten uw kostbaarste bezittingen veilig, beschermd tegen indiscrete blikken.
- De stof binnenin voelt heel aangenaam aan. Bovendien beschermt ze al uw bezittingen.

* Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 6.

ANDERE GESCHENKEN

2e Extra aanbieding

Portemonnee kleur Poederroze of Camel

Ref. 1456912

De Portemonnee kleur Poederroze of Camel cadeauprijs €2 bij uw bestelling voor €49 of meer*. Deze bijpassende portemonnee zorgt voor een onberispelijk evenwicht tussen esthetiek en realisme. Ook dit accessoire heeft een fraai volume en is ongelofelijk goed georganiseerd. Deze lichte en verfijnde portemonne is als het ware een nooit eerder gezien concentraat van oplossingen om aan uw behoeften te voldoen. U kunt met een gerust hart voor deze tas kiezen:u zult geen enkele reden meer hebben om te twijfelen over welke handtas u mee wil nemen! Een dagje gaan shoppen, snel even boodschappen doen ... zijn veelzijdigheid maakt hem zeer gebruiksvriendelijk en hij heeft alles wat u van een portemonnee maar kan verwachten. Hij is verleidelijk mooi en voldoet aan dezelfde hoge eisen als uw handtas. Bovendien past hij perfect in uw handtas en combineert hij het nuttige aan het aangename.

Kenmerken van de Portemonnee
- Sleutelhanger : Het kettinkje en de ring kunnen voor u uw sleutels bewaren zonder dat u nodeloos gewicht hoeft mee te sleuren. Maar u kunt er uw portemonnee ook mee vastmaken aan uw handtas. Trendy... en tegelijkertijd geruststellend.
- Portemonnee : De sluiting met rits staat garant voor een absolute veiligheid en verhindert dat u wat dan ook verliest; uw belangen werden nog nooit zo goed verdedigd.
- Kaartenhouder : Door zijn drie specifieke vakjes binnemin zorgt hij voor nog meer vertrouwen. Hij is zo ontworpen dat u al uw kaarten handig kunt opbergen en beschermen, weg van alle ongewenste blikken.

Andere extra aanbieding

Ik ontvang een extra geschenk bij een bestelling vanaf € 49.00

  • Kies uw land: