IDEAL PRAKTIJK verwent U!


Vandaag telt IDEAL PRAKTIJK een massa trouwe klanten. Iedere maand kunt u genieten van de nieuwe ideeën en de handige producten die wij u voorstellen.
Vergeet niet uw geschenkcode door te geven in het winkelmandje om van deze actie te profiteren!

Geschenkcode van de maand: C6WB

GESCHENK BIJ UW BESTELLING

FM/AM-Radio Scientec design®

Ref. 1522911

De FM/AM-Radio Scientec design® GRATIS bij uw bestelling*. Dit model, het summum van de vernieuwing, geeft de criteria van het genre een compleet nieuwe betekenis. Als u geen fan bent van de radio, dan geeft hij u zin om het toch te worden; als u tot de absolute fans behoort, laat hij u zien, en vooral horen, wat het echt betekent om uw favoriete station met één druk op een knop te selecteren, om grootse tijden te beleven zonder storingen en om naar een liedje te luisteren dat door een diepe klankrijkheid wordt gedragen. Deze radio combineert het beste van de hightech met een fijn afgewerkte behuizing, zodat u optimaal van de FMkwaliteit kunt genieten: meer hebt u niet nodig om van uw favoriete uitzendingen pure ontspanningsmomenten te maken. Mis deze kans vooral niet!

Kenmerken van de FM/AM-Radio :
- Getekend Scientec Design®
- Uw radio heeft een lcd-scherm waarop u de tijd kunt aflezen, en hij kan ook als wekker dienstdoen. Hij is een toonbeeld van moderniteit en maakt dat u altijd op de hoogte bent.
- Eenvoudig in te stellen, neemt weinig ruimte in ... Dit leuke stuk elektronica is sowieso de ideale compagnon op elk moment van de dag.
- Van 87,5 tot 108 MHz speurt uw radio nauwkeurig alle frequenties op zodat u uw programma's kunt volgen waar en wanneer u dat wil, overdag of 's nachts.

* Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde.

ANDERE GESCHENKEN

2e Extra aanbieding

Gratis: een bankcheque

Ref. 1705912

Gratis: een bankcheque* * Bekijk de toekenningsvoorwaarden.

Ik ontvang een extra geschenk bij een bestelling vanaf € 0.10

3e Extra aanbieding

Extra verrassingsgeschenk

Ref. 1805910

Het Cadeau Harmonie te voegen om u te danken voor uw trouw. U hoeft alleen maar 49€ te bestellen en het is van u; met een eclectische catalogus als deze, zal dat alvast geen probleem zijn! Dit pakje onthult zijn geheim voorlopig nog niet, maar het zal u deze te meer verrassen als u het uitpakt ... en het dan in de lucht een betoverend iets vrijlaat.

Andere extra aanbieding

Ik ontvang een extra geschenk bij een bestelling vanaf € 49.00

  • Kies uw land: